top of page

Шановні батьки майбутніх першокласників!


Відповідно до пункту 6 Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 року №367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.05.2018 року за №564/32016 буде проходити зарахування до закладів освіти Підгайцівської ОТГ.

Заклади освіти Підгайцівської сільської ради здійснюють прийом документів до 1 класу на 2020-2021 навчальний рік 01 червня – 30 червня 2020 року.

Прийом буде проводитись щодня, крім вихідних, з 10.00 до 15.00(без обіду).

Обов'язковими вимогами є дотримання санітарно-епідеміологічних вимог (масковий режим, рукавички, вхід у приміщення по одній особі, недопущення скупчення людей на території).

Прийом до закладі здійснюється відповідно до Закону України «Про освіту».

Необхідні документи:

1. Копія свідоцтва про народження (дитини).

2. Медична картка ( профілактичні щеплення, висновок медико-педагогічної комісії)*.

3. Заява від батьків дитини на ім’я директора закладу освіти*.

* З огляду на те, що в Україні триває карантин та з метою профілактики поширення захворювань спричинених вірусом COVID 19, для проходження медичного огляду звертайтесь до вашого сімейного лікаря. Вам буде призначено день для огляду (за попереднім записом) та проведено необхідні щеплення.

* Підтвердження місця реєстрації можна провести наступним чином: пред’явити документ, що підтверджує проживання на території обслуговування закладом освіти (паспорт, довідка).

bottom of page